top of page
IMG_4353.jpg

Hvem er vi?

ROCKSLO er en arrangørorganisasjon, bestående av ca. 8 mennesker, voksne og ungdommer, med forskjellige kulturelle bakgrunner. Vi skaper arrangementer for de under 20, med band og artister de vanligvis ikke ville fått sett pga aldersgrense. Som medlem av ROCKSLO, får man ulike fordeler, som for eksempel billigere inngangsbillett.

 
Hva gjør vi

Vi booker aktuelle artister som vanligvis fremfører kun for de over 18 eller 20 år. Vi gir også mindre artister og band mulighet til å utvide publikummet sitt. Arrangementene våre er hyggelige, trygge og rusfrie, og underveis selger vi merch og medlemskap i organisasjonen. Showene inkluderer alt fra kulturelle arrangementer til konserter.

 
Hvordan gjør vi det?

Vi er flere unge arrangørene som går sammen, finner artister og booker dem. ROCKSLO produserer og promoter eventer på diverse sosiale medier, med innhold vi produserer selv (videoer, foto, annonser, arrangementer m.m.). Vi når ut til mange ungdommer, og leverer høy produksjonskvalitet på grunn av vårt samarbeid med blant annet Frifond, Oslo kommune, Sentralen UNG, Kulturrådet og Norske Konsertarrangører (NKA).

Vi ønsker å bli kontaktet av mennesker under 20 år som er kultur- og musikkinteressert, som ønsker å være en del av publikum, eller å bidra; både innad i organisasjonen, eller å stille som en av artistene våre. Du kan ta kontakt med oss enten via vår Facebookside, eller via denne nettsiden.

ERIK FOSLAND

Styreleder og fagansvarlig teknisk

erik@rockslo.no

NATHALIE LARSON

Nestleder og bookingansvarlig

nathalie@rockslo.no

SIV JANNA GLØMMI

Styremedlem og rekrutteringsansvarlig

 

sivjanna@rockslo.no

TRYM MYRA

Produksjonsansvarlig

trym@rockslo.no

espen.jpg
ESPEN
PEDERSEN

Vara-styremedlem

med fokus på

markedsføring

MIRIAM MATSSON

Styremedlem og markedsføringsansvarlig

matsson@rockslo.no

SIRI OVSTEIN

Grunnlegger

facebook-default-no-profile-pic.jpg
PHILIPPA
TAUBE

Styremedlem med fokus på booking

MARIA ANNETTE
TANDERØ BERGLYD

Vara-styremedlem

med fokus på

produksjon

bottom of page