top of page
Rockslo klatt 339.png

Kontakt

Her kan du ta kontakt med oss dersom du har noen generelle spørsmål om ROCKSLO og arbeidet vi driver med, booking, billetter, presse, diverse arrangementer, eller lignende.

Du kan også ta kontakt med et aktuelt styremedlem via en av e-mailene oppført under "Hvem vi er", hvis du har et spesifikt spørsmål til en av oss.  Du kan også sjekke ut listen vår over ofte stilte spørsmål (FAQ) - på denne siden. 

Gjerne kontakt oss dersom du er under 20 år og er kultur- og musikkinteressert, ønsker å være en del av publikum, eller å bidra; både innad i organisasjonen, eller å stille som en av artistene/bandene våre. Du kan enten ta kontakt med oss via nettsiden vår, eller via vår facebookside. 

 

Det er bare å ta kontakt hvis du lurer på noe, og vi vil svare deg så fort som mulig!


 

Ofte stilte spørsmål: 

Hva er aldersgrensene på deres arrangementer?

Alle er våre arrangementer er kun for ungdom opp til 20 år.

ROCKSLO tilbyr en vergeordning, så dersom man er over 20 år så kan man komme inn som vergen for noen under 20. Ta isåfall kontakt med oss i forkant, og nevn hvilket arrangement dette gjelder. 

Hva er fordelene som medlem?

ROCKSLO tilbyr en rekke fordeler for de som enten vil være aktive medlemmer, eller kun støttemedlemmer i organisasjonen. Som medlem får du billigere inngangsbillett til våre arrangementer, og du får også muligheten til å være en del av å skape og forme fremtidige arrangementer. 

Hva slags utvalg kan man være en del av som medlem av ROCKSLO? 

ROCKSLO har en rekke forskjellige utvalg man kan være en del av, og utvalgene jobber alltid på tvers av og tett med hverandre. Du kan være en del av produksjon, booking, markedsføring eller teknisk, som alle utgjør en viktig del av ROCKSLO og produksjonen av våre arrangementer. 

Kan dere booke ______? 

ROCKSLO jobber alltid med å skape nytt og spennende innhold for de under 20 år, og vi er alltid takknemlige for forslag. Vi booker aktuelle artister som vanligvis fremfører kun for de over 18 eller 20 år, og vi gir også mindre artister og band muligheten til å utvide publikummet sitt. Vi kan ikke love at artisten/bandet du foreslår blir booket, men det er noe vi definitivt vil undersøke nærmere, diskutere, og ta til vurdering. 

Contact Us
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Success! Message received.

bottom of page